Qics behaalt status Microsoft Gold Partner

Softwarebedrijf Qics heeft afgelopen maand de hoogste partnerstatus, Gold Partner, van Microsoft ontvangen. Microsoft kent niet makkelijk deze status voor Gold Partner toe; wereldwijd gezien bereikt slechts één procent van de partners deze status. Qics heeft deze Gold Status zelfs voor twee competenties, ‘Datacenter’ en ‘Cloud Platform’, bereikt.

Microsoft professionals in huis

Eén van de belangrijkste criteria om in aanmerking te komen voor de Gold Partner status is het aantal gecertificeerde Microsoft professionals (MCP) dat je in huis hebt. Deze mensen hebben diepgaande kennis van het Microsoft platform, kunnen hierover adviseren en hierop software ontwikkelen. Qics heeft deze gecertificeerde professionals in dienst.

Qics kiest voor gegarandeerde kwaliteit

Naast de kennis en de kunde die Qics van softwareontwikkeling heeft, maakt Qics veelvuldig gebruik van het Microsoft Azure platform. Met name voor de urenregistratie software QicsMilestones is dit platform cruciaal. Een groot aantal klanten en gebruikers moet 24 uur per dag kunnen vertrouwen op de beschikbaarheid, de snelheid én de beveiliging van de applicatie. Door gebruik te maken van de mogelijkheden van het Microsoft Azure platform kan QicsMilestones deze kwaliteit garanderen.

“QicsMilestones levert een kwalitatief hoogwaardige oplossing voor dienstverleners die werken met urenregistratie, plannen en factureren en weten ons platform daarvoor optimaal in te zetten.”

Sr. Partner Development manager Maarten Sonneveld van Microsoft is niet alleen zeer te spreken over de oplossing die QicsMilestones op het gebied van urenregistratie biedt, hij onderstreept ook de hoge kwaliteit van kennis en het dagelijkse gebruik van het Microsoft Azure platform. Sonneveld: “Qics is voor ons een partner die wij actief aanbevelen binnen ons bestaande klantennetwerk.”

Over Qics

Qics is een softwarebedrijf dat oplossingen en integraties realiseert binnen de domeinen plannen, tijdschrijven en factureren, gebruik makend van het Azure en het Power platform van Microsoft.

Tags: Algemeen

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy