Qics lanceert accountants-specifieke oplossing voor plannen, tijdschrijven en factureren

Katwijk, 16 juli 2014 - Qics heeft een accountancytemplate ontwikkeld voor QicsMilestones. Met de template beschikken accountantskantoren nu over de perfecte aanvulling op de in 2013 gelanceerde cloud oplossing voor plannen, tijdschrijven en factureren.

De accountantstemplate bevat een uitgebreide lijst van uursoorten, voorbeeldprojecten en factuurlayouts, opgesteld in een voor accountantskantoren herkenbare terminologie. Hierdoor raken accountantskantoren snel vertrouwd met de werking van de software en kunnen zij de software snel in gebruik nemen. Voor het samenstellen van de template is input van accountantskantoren verwerkt, die eerder ontwikkelde producten van Qics, zoals QicsTime en QicsPlanner gebruiken.

Naast de template bevat QicsMilestones veel functionaliteiten die het proces van plannen, tijdschrijven en factureren bij accountantskantoren automatiseren. Hierbij kan gedacht worden aan functionaliteiten die ervoor zorgen dat het jaarlijks indexeren van contracten, het factureren van abonnementen en voorschotten, het aanpassen van de factuurlay-outs en het bewerken van gegenereerde facturen nu nog makkelijker gaat.

Met de template en QicsMilestones komt Qics accountants tegemoet die tijd willen besteden aan de klant en niet te veel tijd kwijt willen zijn aan de administratieve afhandeling van de bestede uren.

Gratis uitproberen

Om accountants kennis te laten maken met QicsMilestones kan een gratis abonnement worden afgesloten. Door in in het aanmeldformulier op http://www.qicsmilestones.nl/start-nu/ bij branche “Accountancy” aan te geven, wordt QicsMilestones met de accountantstemplate geleverd.

Tags: Accountancy

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy