Qics organiseert -Innovatie in ICT- voor zakelijke dienstverleners op Curacao

21 april 2016, Katwijk - Softwarebedrijf Qics is dit jaar 10 jaar actief op Curaçao. Om het jubileum te vieren organiseert Qics op 2 juni een informatiesessie ‘Innovatie in ICT: uw kantoor over 5 jaar’ in het Avila Beach Hotel.

Tijdens het event worden de belangrijkste technologische ontwikkelingen besproken en wordt ingezoomd op ontwikkelingen die voor kantoren op Curaçao van groot belang zijn, zoals cloudcomputing. Daarnaast wordt er meer verteld over de manier waarop verschillende software-oplossingen samenwerken in de cloud en toont Qics zijn nieuwste product: QicsMilestones. QicsMilestones is online software voor planning, urenregistratie en facturatie en wordt ingezet bij dienstverleners zoals accountantskantoren, consultancybureaus en ICT bedrijven.

Eddy Plasier, directeur van Qics: “Het begon allemaal 10 jaar geleden, toen een Nederlandse klant ook zijn vestiging op Curaçao wilde automatiseren. We kwamen in contact met Exact Software Antilles en binnen een paar maanden hadden we al een aantal mooie klanten op het eiland. Met ons nieuwe product verwachten we nog meer bedrijven op Curaçao en de omliggende eilanden te kunnen bedienen.”

Alle zakelijke dienstverleners zijn welkom op de informatiesessie. Bedrijven die al met Qics samenwerken, sommige zelfs al 10 jaar, zullen tijdens de dag extra in het zonnetje gezet worden.

Wilt u ook aanwezig zijn bij ‘Innovatie in ICT: uw kantoor over 5 jaar’? Meld u aan via http://www.qicsmilestones.nl/evenementen/innovatie-in-ict

Qics ontwikkelt en implementeert oplossingen op het gebied van planning, urenregistratie en facturatie. Bij Qics werken 30 medewerkers in Nederland en op onze vestiging in Slowakije.

Tags: Accountancy

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy