QicsTime stopt, QicsMilestones ontwikkelt door

QicsTime stopt, QicsMilestones ontwikkelt door

Vanaf april 2023 is QicsTime niet meer verkrijgbaar. Het succesvolle on-premise-pakket voor uren en facturen kreeg in 2014 al een opvolger met de 100% cloudapplicatie QicsMilestones, maar tot voor kort was QicsTime nog wel aan te schaffen. Dat verandert dus nu. Gelukkig gaat er qua functionaliteit niets verloren. Sterker nog, met QicsMilestones kan er méér.

QicsTime vs QicsMilestones

QicsTime is gemaakt om eenvoudig tijd te schrijven en factureren. De software is zeer populair geworden onder accountants, ICT-bedrijven en andere zakelijke dienstverleners omdat één van de uitgangspunten het stroomlijnen van het primaire proces is. Het pakket wordt lokaal (on-premise) geïnstalleerd. Dit houdt ook in dat er lokaal onderhoud moet worden gepleegd, zoals het uitvoeren van updates.
QicsMilestones is eveneens software om makkelijk tijd mee te schrijven en te factureren. Het pakket heeft dezelfde focus als QicsTime, namelijk het optimaliseren van het primaire proces. Tot zover zijn beide pakketten dus behoorlijk vergelijkbaar. QicsMilestones is, in tegenstelling tot QicsTime, een cloudapplicatie. Dit betekent dat het geen onderhoud vergt voor versies, updates en patches. Ook is er geen bijzondere hardware zoals een server voor nodig. Andere verschillen zijn dat QicsMilestones continu wordt doorontwikkeld, uitgebreider én gebruiksvriendelijker is.

Dit biedt QicsMilestones extra

QicsMilestones staat zeer direct in contact met de gebruikers en de toepassingen. Dit betekent dat wij onze software maandelijks updaten met aanpassingen die aansluiten op globale ontwikkelingen, veranderingen in de markt en op de wensen van onze gebruikers. Hierdoor is het pakket in de loop der jaren gebruiksvriendelijker, uitgebreider en veiliger geworden.

Een voorbeeld van het toegenomen gebruikersgemak ten opzichte van QicsTime, is dat er meer taken sneller of zelfs volledig geautomatiseerd uitgevoerd kunnen worden.
Opvallende toevoegingen qua functionaliteit zijn bijvoorbeeld capaciteitsplanning en veel uitgebreidere rapportage- en analysemogelijkheden met behulp van o.a. Power BI.
En ook heeft het QicsMilestones op het gebied van veiligheid en privacy niet stilgestaan. Zo biedt de software de mogelijkheid in te loggen via single sign-on en multifactor authenticatie. Ook wordt voldaan aan alle eisen van de AVG.

Hulp of advies?

Kun je wel wat hulp of advies gebruiken bij vraagstukken rondom planning, urenregistratie, facturatie en managementinformatie? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs helpen graag.

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy