QicsMilestones toegevoegd aan Hix

Regelmatig krijgen wij de vraag of QicsMilestones ‘Single Sign-On’ en ‘Two-Factor Authenticatie’ ondersteunt. Door gebruik te maken van de applicatie ‘Hix’ is dit vanaf nu mogelijk.

Wat is Single Sign-On?

Met Single Sign-On kunt u via een beveiligde omgeving inloggen om automatisch toegang te krijgen tot de door u gebruikte online applicaties. Omdat u via Single Sign-On nog maar één wachtwoord hoeft te onthouden, wordt de veiligheid flink aangescherpt. De wachtwoorden van de onderliggende applicaties worden namelijk (versleuteld) vastgelegd in Hix, maar zijn niet bekend bij de eindgebruiker.

Wat is Two-Factor Authenticatie?

Met Two-Factor Authenticatie kunt u de aanmeldprocedure nóg verder verscherpen. Na het invoeren van de inlognaam en het wachtwoord ontvangt u een code (bijvoorbeeld via sms). Pas na het invullen van de code kan de applicatie worden gebruikt.

Hix

Hix biedt administratie- en accountantskantoren de mogelijkheid om via Single Sign-On en met Two-Factor Authenticatie (optioneel) toegang te krijgen tot QicsMilestones. Nadat u in Hix bent ingelogd, komt u in een gepersonaliseerd dashboard. Vanuit dit dashboard kunt u QicsMilestones opstarten zonder dat u (nogmaals) in QicsMilestones hoeft in te loggen. Daarnaast kunt u ook online applicaties zoals Auditcase, Exact Online, Nextens, Twinfield en Basecone toevoegen aan uw Hix dashboard.

Interesse?

Heeft u vragen over het gebruik van Hix of over het koppelen van uw QicsMilestones account aan Hix? Neem dan contact met ons op via sales@qics.nl. Voor een demo kunt u kijken op hellohix.com

Tags: Accountancy Algemeen

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy