QicsMilestones toegevoegd aan SecureLogin

Regelmatig krijgen wij de vraag of QicsMilestones ‘Single Sign-On’ en ‘Two-Factor Authenticatie’ ondersteunt. Door gebruik te maken van de applicatie ‘SecureLogin’ is dit vanaf nu mogelijk.

Wat is Single Sign-On?

Met Single Sign-On kunt u via een beveiligde omgeving inloggen om automatisch toegang te krijgen tot de door u gebruikte online applicaties. Omdat u via Single Sign-On nog maar één wachtwoord hoeft te onthouden, wordt de veiligheid flink aangescherpt. De wachtwoorden van de onderliggende applicaties worden namelijk (versleuteld) vastgelegd in SecureLogin, maar zijn niet bekend bij de eindgebruiker.

Wat is Two-Factor Authenticatie?

Met Two-Factor Authenticatie kunt u de aanmeldprocedure nóg verder verscherpen. Na het invoeren van de inlognaam en het wachtwoord ontvangt u een code (bijvoorbeeld via sms). Pas na het invullen van de code kan de applicatie worden gebruikt.

SecureLogin

SecureLogin biedt administratie- en accountantskantoren de mogelijkheid om via Single Sign-On en met Two-Factor Authenticatie (optioneel) toegang te krijgen tot QicsMilestones. Nadat u in SecureLogin bent ingelogd, komt u in een gepersonaliseerd dashboard. Vanuit dit dashboard kunt u QicsMilestones opstarten zonder dat u (nogmaals) in QicsMilestones hoeft in te loggen. Daarnaast kunt u ook online applicaties zoals Auditcase, Exact Online, Nextens, Twinfield en Basecone toevoegen aan uw SecureLogin dashboard.

Interesse?

Heeft u vragen over het gebruik van SecureLogin of over het koppelen van uw QicsMilestones account aan SecureLogin? Neem dan contact met ons op via sales@qics.nl. Voor een demo kunt u kijken op www.securelogin.nu.

Tags: Accountancy Algemeen

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Wilt u weten waarom wij de beste oplossing voor uw kantoor of bedrijf zijn op gebied van uren & facturatie? Schrijf u nu in:

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy