Uitnodiging Masterclass QicsMilestones HTML

Op woensdag 26 juni kunt u van onze specialisten alles te weten komen over de HTML-versie van QicsMilestones. Een niet te missen middag voor iedereen die optimaal gebruik wil maken van onze software, voor iedereen die wil weten wat de overstapmogelijkheden zijn en voor iedereen die inzicht wil krijgen in de roadmap voor het komende jaar. 

Word beter in tijd besparen

In de masterclass geven wij u praktische inzichten en tips waarmee u op een zeer efficiënte manier uw werk kunt factureren. U leert de fijne kneepjes van het inrichten van projecten, facturatie-afspraken en budgetten om zo tot een ideale inrichting te komen. 

Nieuwe mogelijkheden

Ook wordt uitgelegd welke nieuwe functies er in de HTML-versie beschikbaar zijn zoals de mogelijkheid om nóg gedetailleerder factureringsafspraken vast te leggen, verlof te registreren, budgetten te bewaken en inzicht te krijgen in de voortgang van projecten.

Overstappen

Voor klanten die nog met de Silverlight-versie werken, bespreken wij verschillende overstap-scenario's en welke keuzes daarbij gemaakt moeten worden.

Het programma

13:30 – Ontvangst

14:00  - Welkom en introductie

14:15 -  De nieuwe mogelijkheden van de HTML versie

14:45 -  Werken met facturatie-afspraken, projecten en budgetten

16:00 –  Overstappen naar QicsMilestones HTML: 3 scenario's

16:40 – Afsluiting & borrel

Locatie

Van der Valk Hotel Vianen, Vianen

Aanmelden

Meld u nu aan door uw gegevens hier in te vullen. Wij sturen u dan een bevestiging van uw inschrijving. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Als het formulier niet geladen wordt, kunt u door hier te klikken, via e-mail alsnog een aanvraag doen.
Tags: Accountancy Algemeen

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy