Verlof en tijd-voor-tijd inzichtelijk

Wilt u ook rondom vakanties zicht hebben op uw beschikbare capaciteit en in één oogopslag kunnen zien bij wie u wat kunt inplannen? Wilt u ook dat medewerkers direct het actuele vakantiesaldo kunnen inzien? Dit, én meer, is mogelijk met QicsMilestones.

Tijdsregistratie niet alleen voor de facturen

Veelal vindt urenregistratie bij kantoren plaats vanuit de gedachte dat er straks op een vlotte, efficiënte en solide manier moet worden gefactureerd. Een andere belangrijke reden echter om uren strak bij te houden is om inzicht te krijgen in de opgenomen en resterende vakantie-uren en het beschikbare tijd voor tijd saldo. Dat is niet alleen fijn voor u, maar ook voor de medewerkers zelf.

Met QicsMilestones is het daarom mogelijk om per medewerker een vakantiesaldo en een tijd-voor-tijd saldo vast te leggen. Deze saldi zijn inzichtelijk voor het management én voor de medewerkers zelf.

Met de handige flexibiliteit van QicsMilestones

Met verlof, verzuim en tijd-voor-tijd gaan we net zo flexibel om als met de externe uren. U kunt vakantiesaldi aanpassen, geboekte tijd-voor-tijd goedkeuren of afkeuren en opgenomen vakantie-uren goed- of afkeuren.

Door deze flexibiliteit bent u voor planning en facturatie niet meer volledig afhankelijk van andere bronnen of pakketten binnen uw organisatie. Het gevolg is dat zowel medewerkers als planners en HR-medewerkers sneller en efficiënter gaan werken.

verlof en verzuim tijdens het boeken

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze functionaliteiten? Vraag dan een demonstratie aan

Tags: Accountancy Algemeen ICT & Consultancy

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy