Volautomatische urenregistratie

Voor bedrijven die een urenregistratie bijhouden, is er een interessante tool op de markt gekomen: ClockAssist. Deze tool gaat het registreren van uren nog makkelijker maken én wordt gekoppeld aan QicsMilestones 

Niet handmatig, maar volautomatisch tijdschrijven

ClockAssist heeft slimme software gebouwd die herkent wélke activiteit wordt uitgevoerd en voor welke klant het werk wordt uitgevoerd. Dat betekent dat de automatisch ingevulde dag- of weekstaten alleen maar gecontroleerd hoeven te worden. Of u nu een e-mail stuurt, een document bijwerkt of een aangifte in orde maakt: ClockAssist herkent dat en registreert het. ClockAssist ziet zelfs voor welke klant het werk is gedaan.

Koppeling met QicsMilestones

Er wordt nu gewerkt aan een koppeling tussen ClockAssist en QicsMilestones. Dankzij de koppeling kunt u de voordelen van beide pakketten combineren. De koppeling zorgt ervoor dat de geregistreerde activiteiten kunnen worden gekoppeld aan de medewerkers, klanten, projecten en budgetregels die in QicsMilestones bekend zijn. Uiteraard zorgt de koppeling er ook voor dat deze gegevens als urenboeking direct in QicsMilestones terecht kunnen komen. Het resultaat voor u is dat u meer grip krijgt, minder tijd kwijt bent, minder verloren uren hebt én sneller en beter factureert. U doet gewoon uw werk, ClockAssist doet de rest. 

Meer over automatische activiteitenregistratie

Wilt u meer weten over het automatisch registreren van activiteiten, ClockAssist en/of de koppeling? Neem dan contact met ons op.

Tags: Accountancy Algemeen ICT & Consultancy

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy