Urenregistratie, facturatie en planning - QicsMilestones | Doe mee aan ons webinar 'volautomatische tijdregistratie'Urenregistratie, facturatie en planning - QicsMilestones | Doe mee aan ons webinar 'volautomatische tijdregistratie'

Doe mee aan ons webinar 'volautomatische tijdregistratie'

Makkelijker kunnen we het maken, leuker ook

Er is nu technologie waarmee je sneller en nauwkeuriger je uren kunt bijhouden. Dat scheelt niet alleen tijd, maar dat zorgt ook voor een sterke afname van 'verloren' kwartiertjes. Goed voor je humeur en goed voor je portemonnee dus.

Deze technologie is het fundament van ClockAssist. Komende weken organiseren wij tweemaal een webinar waarin Tom van Eijmeren de mogelijkheden van ClockAssist laat zien, inclusief de koppeling met QicsMilestones.

De webinars worden via MS Teams gegeven op:

maandag 22 juni 2020 - 15:30 uur

dinsdag 30 juni 2020 - 15:30 uur

Deelnemen

U hoeft zich niet aan te melden voor de webinars. U kunt zo ‘digitaal komen binnenlopen’. Vanaf tien minuten voor aanvang van het webinar kunt u klikken op de betreffende hyperlink hierboven en daardoor direct deelnemen aan de MS Teams vergadering.

Over ClockAssist

ClockAssist biedt volautomatische activiteitenregistratie. ClockAssist herkent welke activiteit wordt uitgevoerd en voor welke klant. Dat betekent dat dag- en weekstaten automatisch worden gevuld en alleen maar gecontroleerd hoeven te worden. Of u nu een e-mail stuurt, een document bijwerkt of een aangifte in orde maakt: ClockAssist herkent het en schrijft de tijd. Voor ClockAssist is de koppeling met QicsMilestones de eerste koppeling met een pakket voor urenregistratie en facturatie.

Tags: Algemeen Accountancy ICT & Consultancy

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Wilt u weten waarom wij de beste oplossing voor uw kantoor of bedrijf zijn op gebied van uren & facturatie? Schrijf u nu in:

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy