Webinar: The next step - planning en geavanceerde rapportages voor accountants- en administratiekantoren

Op dinsdag 14 maart a.s. om 14:30 uur organiseren wij een live webinar waarin we demonstreren hoe je het werk nog beter kunt organiseren en rendabeler kunt maken.

  1. Met de inzet van de planningsmodule creëer je rust en wordt de beschikbare capaciteit optimaal ingezet. Het gebruik is makkelijker dan je denkt en levert je veel op!
  2. Het tweede onderwerp van het webinar is het verkrijgen van inzichten. Leer hoe je snel kunt inzoomen op zaken die goed gaan en op zaken die beter kunnen.

De volgende stap

Al onze klanten hebben de urenregistratie en de facturatie goed onder controle. Als dat eenmaal loopt, kun je een volgende stap maken door niet alleen terug te kijken, maar ook vooruit. De planningsmodule helpt hierbij! Naast het bewaken van de capaciteit, kun je eenvoudiger forecasten.

Als je dan ook nog alle beschikbare data kunt omzetten naar heldere rapportages, maak je nog een stap.

Leer van collega-kantoren

De modules voor planning en Power BI zijn gemaakt met de kennis van procedures en best practices bij tal van kantoren. Profiteer van deze kennis en optimaliseer je processen.

Vrijblijvend en makkelijk deelnemen

Je kunt zonder aanmelding deelnemen aan het webinar. Je hebt alleen een internetverbinding nodig.

Save the date

Zet nu de datum met deze link in je agenda en wij zien je graag op dinsdag 14 maart a.s. om 14:30 uur. Tot dan!!

Tags: Algemeen Accountancy

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy