Tijd voor zelfreflectie: hoe staat het met uw urenadministratie?

Het is af en toe schrikken hoe snel de tijd gaat. Ja, we zijn alweer bijna halverwege het jaar. En wat waren het weer drukke eerste maanden. Maar de aangiftes zijn inmiddels de deur uit en het jaarwerk is voor een groot deel afgerond. Veel accountantskantoren gebruiken deze periode om weer even op adem te komen. Vaak is er ook eindelijk tijd voor enige zelfreflectie: wat ging goed, en wat moet volgend jaar echt beter?

Wie zijn urenadministratie niet op orde heeft, zal frustraties als vergeten uurtjes of te laat verstuurde facturen zeker herkennen. Veel bedrijven zoeken om die reden naar manieren om efficiënter te werken. Daarbij willen ze niet alleen tijd en kosten besparen, maar ook gemak en eenvoud ervaren. Tijdschrijven en factureren hoort immers geen straf te zijn.

QicsMilestones

Registreert u nog uw uren in Excel? Voert u elk jaar weer handmatig alle gegevens in, ook voor terugkerende werkzaamheden? Daar is op zich niks mis mee, als u dat tenminste zelf ook geen probleem vindt. Veel bedrijven komen echter tot de conclusie dat veel taken sneller en gemakkelijker kunnen. Met QicsMilestones bijvoorbeeld. Dit softwarepakket helpt accountantskantoren met hun projectmanagement, urenregistratie en facturatie, en dat allemaal volledig in de cloud. Dankzij QicsMilestones hebben zij beter inzicht gekregen in hun organisatie en hebben zij ondervonden wat een goede urenadministratie allemaal kan opleveren, zoals meer omzet, inzicht in beschikbare capaciteit en tevreden medewerkers.

Neem dus voorgoed afscheid van Excel-sheets en planborden, boek uw uren gewoon met uw smartphone of tablet en maak heel eenvoudig een factuurvoorstel aan, of u nu een vaste prijsafspraak heeft gemaakt of niet. Bovendien kunt u QicsMilestones koppelen aan uw financiële administratie, zoals Exact of Twinfield. Uiteraard zijn er nog veel meer redenen om onze cloudapplicatie te overwegen, in het bijzonder gedurende deze relatief rustige periode. Wie namelijk op tijd zijn zaakjes goed regelt, heeft straks, als het weer drukker wordt, geen omkijken meer naar de frustraties van toen.

Proefrit

Een auto kopen doet u niet zomaar. U wilt de auto voelen, ruiken en er uiteraard in rondrijden. Datzelfde geldt wat ons betreft ook voor een softwarepakket. Ervaar dus zelf het gemak van plannen, tijdschrijven en factureren in de cloud met een gratis proefaccount van QicsMilestones, waarbij u naar eigen inzicht kunt voelen, ruiken en meer.

Tags: Accountancy

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy