Urenregistratie en Exact Online

QicsMilestones heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd en bewezen in één of meerdere specifieke marktsegment(en). Exact heeft QicsMilestones gecertificeerd. Hiermee garanderen wij een vlekkeloze integratie tussen uw urenregistratie en facturatie en Exact Online.

In de tabel vindt u een overzicht van de gegevens die vanuit QicsMilestones geïmporteerd en geëxporteerd kunnen worden.

EntiteitImportExport
Klanten
Medewerkers
Projecten
Artikelen
Kostenplaatsen
Btw-codes
Verkoopboekingen
PDF factuur

Accuracy Financial Services over de koppeling tussen QicsMilestones en Exact Online

Accuracy.png

Wij hebben een zeer succesvolle implementatie van QicsMilestones achter de rug voor ons kantoor met 4 werknemers! De koppeling met Exact is een enorm voordeel omdat de klantgegevens direct, juist in Qics terecht komen. Geen omkijken naar! Uren schrijven en vooral accorderen is nu zeer eenvoudig en snel te realiseren. Uiteraard heeft de inrichting en opstart een tijdsinvestering gekost, maar factureren is nu een waar feestje, waarbij we zeker weten dat de klanten een juiste factuur voorgeschoteld krijgen en wij zeker weten dat we geen uren laten liggen. Na de facturatie staat na een paar seconden de verkoopboeking in Exact en zijn de debiteuren bijgewerkt! Ik kan Qics van harte aanbevelen als oplossing in de cloud voor uren en factureren. Bedankt Qics: voor deze uitstekende software en soepele implementatie!Marco Albers Accuracy.jpg

Marco Albers
Directeur Accuracy Financial Services (sinds 2015 Kop of Munt)

Geïnteresseerd in QicsMilestones in combinatie met Exact Online? Start nu met het gratis proefabonnement. Wij nemen dan contact met u op.

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy