Urenregistratie en Microsoft Dynamics365

Urenregistratie en Microsoft Dynamics365

Dynamics365 is de CRM-oplossing die wordt geboden door Microsoft. Door de vele mogelijkheden en de hoge flexibiliteit is het mogelijk om de oplossing compleet naar eigen wens in te richten en te gebruiken. Hiermee zijn er veel mogelijkheden om te integreren met QicsMilestones.  

Door het flexibele karakter en de veelzijdigheid van Microsoft Dynamics365 is het geen 100% standaard koppeling zoals onze overige koppelingen. Doordat iedere klant een eigen specifieke inrichting heeft, is er altijd een bepaalde mapping nodig van de klant specifieke velden. Waardoor er altijd een stuk maatwerk benodigd is.  

Het voordeel is dat alle combinaties mogelijk zijn om de velden te koppelen. Enkele voorbeelden van entiteiten die voortkomen vanuit Microsoft Dynamics365 zijn: 

  • Klantgegevens
  • Contactpersonen
  • Onderhoudscontracten
  • Diversen documentatietypes
  • Projecten

Geïnteresseerd in de combinatie QicsMilestones en Microsoft Dynamics365? Start nu met het gratis proefabonnement en wij nemen contact op met u.

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy