Urenregistratie en Payt

Payt is marktleider in snelle en veilige afhandeling van facturen. De software automatiseert repetitieve administratieve taken en zorgt dat uw klanten consistent herinnerd worden aan openstaande facturen. Dit resulteert in een verbetering van het betaalgedrag en een aanzienlijke tijdsbesparing.

Over de koppeling van QicsMilestones met Payt

Met de integratie van de software van QicsMilestones en Payt is het mogelijk om de aangemaakte facturen vanuit QicsMilestones via uw boekhoudpakket door te zetten naar Payt. Alle klanten van QicsMilestones kunnen de integratie met Payt eenvoudig (en gratis) via de instellingen van QicsMilestones activeren.

EntiteitImportExport
PDF van de factuur

Vragen? Hulp nodig?

Payt en de voordelen van QicsMilestones combineren? Dat kan uitstekend door de solide koppeling. Wil je weten hoe dit werkt en welke kantoren deze koppeling al gebruiken? Neem dan nu contact met ons op.

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy