Urenregistratie en SnelStart

SnelStart is boekhoudsoftware voor boekhouden, het maken van offertes en het geautomatiseerd indienen van een btw-aangifte. Hiernaast is het uiteraard mogelijk om met het pakket te factureren.

Al meer dan 35 jaar is de insteek van SnelStart: software ontwikkelen om boekhouden eenvoudig te maken voor elke ondernemer. Het aantal gebruikers van SnelStart groeit nog steeds.

Mogelijkheden van de koppeling

Met de koppeling tussen SnelStart en QicsMilestones kunt u de klantgegevens (adres en hoofdcontactpersoon) zoals deze in SnelStart zijn ingevoerd, ook in QicsMilestones gebruiken. U kunt de activiteiten die worden gelogd in QicsMilestones op dezelfde kostenplaatsen boeken als u gebruikt in SnelStart.

Wanneer u vanuit QicsMilestones de facturen verwerkt, kunnen de verkoopboekingen automatisch worden geëxporteerd naar SnelStart. Het is daarnaast mogelijk om de PDF van de factuur, automatisch in SnelStart te laten importeren.

In onderstaande tabel staan de import- en exportmogelijkheden in een overzicht.

EntiteitImportExport
Klanten
Kostenplaatsen
Verkoopboekingen
PDF factuur

Vragen? Hulp nodig?

SnelStart en urenregistratie en de voordelen van QicsMilestones combineren? Dat kan uitstekend door de solide koppeling. Wilt u weten hoe dit werkt en welke kantoren deze SnelStart-koppeling al gebruiken? Neem dan nu contact met ons op.

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy