Release 10 februari 2023

In deze release zijn de volgende functionaliteiten nieuw toegevoegd: Automatische omschrijving van termijnen en voorschotten, Terugkerende planning splitsen naar dagplanning, Omschrijving bij uren schrijven verplicht en Tooltip budgetten aangevuld met totaalregel.

Automatische omschrijving van termijnen en voorschotten

Het automatisch genereren van een omschrijving is uitgebreid met een extra variabele %NEXTYEAR%. Hiermee kun je bij vooruit-facturatie het volgende jaar automatisch in de omschrijving zetten.

mceclip0.png

Terugkerende planning splitsen naar dagplanning

Wil je van een terugkerende planning één losse planning aanpassen? Converteer dan met "Omzetten naar dagelijkse taken" een bestaande planning naar losse planningen. Iedere losse planning kun je weer aanpassen alsof het altijd al losse planningen waren.

r2.png

Omschrijving bij uren schrijven verplicht

In de systeeminstellingen is er een mogelijkheid toegevoegd om de omschrijving verplicht te stellen bij het schrijven van uren en onkosten. Deze instelling geldt voor de hele organisatie. Als de omschrijving verplicht is, kun je de omschrijving ook niet weghalen bij bestaande uren of onkosten.

r3.png

Tooltip budgetten aangevuld met totaalregel

De uren en onkosten worden bij elkaar opgeteld in een totaalregel:

r4.png

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy