Release 10 juni 2022

In deze release zijn de volgende functionaliteiten toegevoegd: Verbeterde importprocessen, Planningsrechten doorgevoerd bij pop-up​,Applicatiemeldingen kunnen worden  gesloten, ​Filteren op 'huidig bedrijf', Instellingen voor budgetindicator, Vanuit de projectplanning de capaciteitsplanning openen.

Verbeterde importprocessen

Wanneer je gegevens importeert vanuit een MS Excel bestand (bijvoorbeeld klanten, medewerkers of productie), kan het voorkomen dat sommige regels niet geimporteerd kunnen worden, wegens validatiefouten. Vanaf nu kun je na het importeren een MS Excel bestand downloaden, met daarin alleen de records die niet geimporteerd zijn. Bij ieder record staat vermeld waarom het record niet kan worden ingelezen. De gebruiker kan deze fouten herstellen en het MS Excel bestand, met daarin de aangepaste records, vervolgens opnieuw inlezen.

mceclip0.png

download_mislukte_regels.png

Excel_error.png

Planningsrechten doorgevoerd bij pop-up

Wanneer je niet het recht 'Bewerken taken' hebt, kun je, in de taak pop-up bij het invoeren van uren en onkosten, geen taken aanpassen, behalve deze velden:

  • Extra uren
  • Afgerond

Wanneer je het recht 'Bekijk plannings pagina's' niet hebt, kan de pop up met de taak details helemaal niet worden geopend.

Om snel de 'Extra uren' en 'Afgerond' in te kunnen vullen, kun je klikken op 'Aanpassen voortgang taak'

voortgang_taak.png

pop_up_taak.png

Applicatiemeldingen kunnen worden gesloten

Soms tonen we een applicatiemelding, bijvoorbeeld wanneer er een nieuwe release wordt uitgebracht. Wanneer je deze melding sluit, onthouden we dat. Als je later, op dezelfde PC, QicsMilestones opnieuw opent, wordt de melding niet meer getoond.

Filteren op 'huidig bedrijf'

Wanneer je in QicsMilestones met meerdere bedrijven werkt, kun je op verschillende pagina's (zoals de productiepagina) op bedrijf filteren. We hebben daar een mogelijkheid toegevoegd om te kunnen filteren op 'huidig bedrijf'. De filterwaarde van het bedrijf wordt dan overgenomen van het bedrijf wat je bovenaan hebt geselecteerd.

Huidig_bedrijf.png

Instellingen voor budgetindicator

Je kunt nu zelf bepalen bij welk percentage de budgetindicator van kleur moet veranderen. Dit is een systeeminstelling en geldt dus voor alle projecten en alle budgetten.

Ind.PNG

Vanuit de projectplanning de capaciteitsplanning openen

Wanneer je een taak selecteert en rechtsklikt, kun je de planning openen van de medewerker die aan de betreffende taak is toegewezen.

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy