Release 11 februari 2022

In deze release zijn de volgende functionaliteiten toegevoegd: Voorkomen dat de instellingen voor 2-factor authenticatie worden aangepast, nieuw veld 'Notities' bij een relatie en nieuwe 'tijd voor tijd' instellingen bij de medewerker.

Voorkomen dat de instellingen voor 2-factor authenticatie worden aangepast

Wanneer 2-factor authenticatie staat ingeschakeld voor alle gebruikers, is het nog steeds mogelijk om dit voor specifieke gebruikers uit te schakelen. Dat kan vanaf nu alleen gedaan worden door gebruikers die het recht 'Kan de twee factor authenticatie voor gebruikers overrulen' hebben.

mceclip0.png

Met dit recht kan de instelling bij het stambestand 'gebruikers' worden aangepast en bij de pop-up van de gebruikersinstellingen.

mceclip1.png

Nieuw veld 'Notities' bij een relatie.

Bij een relatie kun je nu notities vastleggen.

mceclip2.png

Deze notities kun je als kolom toevoegen bij het overzicht facturen.

mceclip3.png

Nieuwe 'tijd voor tijd' instellingen bij de medewerker

Tot nu was het tijd voor tijd saldo opgenomen in het vakantie-budget. Vanaf nu zal dit saldo apart worden weergegeven. Tijdens de update wordt:

  • het veld 'datum tijd voor tijd mutatie' voor iedereen op 01-01-2022 gezet.
  • het veld 'tijd voor tijd mutatie' gevuld met het tijd voor tijd saldo op 01-01-2022
  • de waarde van het veld 'tijd voor tijd mutatie' afgetrokken van het vakantiesaldo.

Voorbeeld: voor de update had medewerker X op 1-1-2022 een vakantiesaldo (inclusief TvT) van 90. Het TvT saldo was op data moment 20. Na de update heeft deze medewerker:

  • een vakantiesaldo van 70 (dat is dus exclusief het TvT saldo)
  • een TvT saldo van 20
  • Alle uren die na 01-01-2022 geschreven worden op een TvT artikel, worden toegevoegd aan het veld 'waarde tijd voor tijd'

mceclip6.png

De waarde van het 'tijd voor tijd' saldo kan ook opgevraagd worden bij het invoeren van uren en onkosten, door te klikken op de medewerkernaam.

mceclip5.png

De kolom 'Tijd voor tijd' is momenteel te zien op het 'Overzicht vakantie'. Deze kolom wordt verwijderd. Het vakantiebudget wordt herberekend om de tijd voor tijd component eruit te halen.

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy