Release 12 augustus 2022

In deze release zijn de volgende functionaliteiten nieuw toegevoegd: Productiviteit wel of niet tonen, de starttijd van planningen wordt getoond in de pop-up, medewerkers, klanten en artikelen automatisch toevoegen aan nieuwe bedrijven en de kolom 'Correcties' is toegevoegd op een aantal pagina's.

De release notes zijn ook op YouTube te bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=X1AItaoOuE0&t=1s

Productiviteit wel of niet tonen

We hebben een systeeminstelling toegevoegd waarmee je kunt aangeven of de productiviteit getoond wordt bij het scherm waarin uren worden ingevoerd.

mceclip3.png

Als deze op 'Nee' staat, wordt de productiviteit niet getoond in de pop up.

Instelling op 'Nee'

mceclip4.png

Instelling op 'Ja'

mceclip5.png

Ook kan de medewerker, indien de instelling op 'Nee' staat, de kleurindicator niet meer op 'productiviteit' instellen:

mceclip6.png

De starttijd van planningen wordt getoond in de pop up

Wanneer je bij het maken van een planning een starttijd hebt ingevoerd, wordt deze starttijd nu ook getoond bij de pop up die je kunt openen vanuit het invoeren uren scherm.

mceclip0.png

mceclip1.png

Medewerkers, klanten en artikelen automatisch toevoegen aan nieuwe bedrijven

Wanneer je met meerdere bedrijven werkt en je een bedrijf toevoegt, moest je voorheen dit bedrijf koppelen aan alle medewerkers, klanten en artikelen die in dat nieuwe bedrijf gebruikt mogen worden. Dat kan veel werk zijn. Om dit makkelijker te maken, kun je nu bij klanten, medewerkes en artikelen aangeven bij welke bedrijven deze gegevens gekoppeld moeten worden. Eén van de opties daarbij is

' Alle huidige bedrijven en bedrijven die later worden toegevoegd'.

mceclip7.png

Wanneer je die optie kiest, is het stambestand ook direct gekoppeld aan een bedrijf wat nieuw wordt aangemaakt. Als dat niet wenselijk is, kies je voor 'geselecteerde bedrijven' , dan kun je handmatig de toepasselijke bedrijven selecteren.

mceclip8.png

De kolom 'Correcties' is toegevoegd op een aantal pagina's

We maken in QicsMilestones onderscheid tussen correcties en bij- en afboekingen (mutaties). Op sommige schermen ontbrak de kolom 'correcties', op andere schermen maakten de correcties deel uit van de mutaties. Dat is niet correct. We hebben de volgende schermen aangepast, zodat de correcties apart van mutaties worden getoond:

  • Factuur details
  • Factuur overzicht
  • Facturatievoortgang overzicht
  • Facturatievoortgang details

Voorbeeld facturatievoortgang overzicht:

mceclip2.png

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy