Release 12 januari 2024

In deze release zijn de volgende functionaliteiten nieuw toegevoegd: Je kunt nu de laatst gebruikte groep (tab) onthouden, nieuwe groep is leeg en de opmaak groep is verbeterd, drag & drop groep is nu mogelijk en er zijn meerdere waarden op factuurregels voorgevuld.

Laatst gebruikte groep (tab) onthouden

Op de startpagina zijn groepen (tabbladen) beschikbaar. QicsMilestones onthoudt nu welke tab het laatst is gebruikt. Na het uitloggen of na het verversen van de browser begin je wel weer op de groep Algemeen.

Nieuwe groep is leeg

Zodra je een nieuwe groep aanmaakt, zie je een lege pagina waar je hiervoor het logo zag en een melding dat je eerst een weergave toe moest voegen.

Opmaak groep verbeterd

Om de werking van groepen wat netter te maken, zijn de tegels qua uiterlijk aangepast. Daarnaast is bij het verslepen van een tegel geen kopie zichtbaar, maar een lege plek zodat het verplaatsen wat duidelijker is.

Drag & drop groep mogelijk

Het is mogelijk om alle groepen - behalve Algemeen - met 'drag & drop' te verplaatsen. Zo kun je eenvoudig zelf de volgorde bepalen van de groepen.

Aanpassen meerdere waarden op factuurregels voorgevuld

Deze wijziging helpt bij het factureren. Bij het selecteren van meerdere factuurregels heb je de optie om op Openen te klikken. Je krijgt dan een popup met alle waarden die je in één keer kunt aanpassen, bijvoorbeeld het artikel. Als alle geselecteerde regels hetzelfde artikel bevatten, dan vult QicsMilestones dit veld voor zodat je deze gegevens niet zelf hoeft te onthouden en het makkelijker is om aan te passen.

In het voorbeeld hieronder zie je de popup met een aantal voorgevulde velden:

API

Daarnaast zijn er een aantal nieuwe opties toegevoegd:

  • Goedkeuren ongedaan maken van een productieregel
  • Afkeuren van een productieregel
  • Factuurdebiteur aanpassen op factuurkop
  • Factuurlay-out aanpassen op factuurkop

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy