Release 12 maart 2021

In deze release zijn de volgende functionaliteiten nieuw toegevoegd: Systeeminstelling 'budget verplicht', Jaartallen zowel met twee als vier cijfers in te geven, Menu-optie voor het kopiëren van projecten en Vanuit een project de productie zien

1. Systeeminstelling 'budget verplicht'

Voorheen was het zo dat je op projectniveau aan kon geven dat een budget verplicht was bij het invoeren van uren en onkosten. Nu is er een systeeminstelling waarbij je kunt aangeven dat het budget standaard wel of niet verplicht is bij het aanmaken van nieuwe projecten. Uiteraard kun je hier op projectniveau van afwijken.

budget_2.png

2. Jaartallen zowel met twee als vier cijfers in te geven

Vanaf de nieuwe versie is het mogelijk om het jaartal met zowel twee cijfers in te voeren, of met vier cijfers. Dus u kunt voor het jaar 2021 21 invoeren of 2021.

3. Breder veld voor projectnaam

In het scherm invoeren uren en onkosten is het veld projecten breder gemaakt, waardoor u projecten met lange namen nu beter kunt lezen.

lange_projectnaam.png

4. Menu-optie voor het kopieren van projecten

Wanneer je een project wenst te kopiëren, kan je gebruik maken van de reeds bekende methode importeren/exporteren middels een Excel sheet vanuit het projectenscherm. Echter hebben we nu een nieuwe methode ingebouwd middels een menukeuze. Als je met je muis een rechter klik geeft op een project, kan je nu kiezen voor 'kopiëren'.

project_copy.png

Daarna opent de pop-up waarbij je nog verschillende parameters in kunt vullen voor het nieuwe project.

project_copy_2.PNG

5. Vanuit een project de productie zien

Een andere functionaliteit die we hebben toegevoegd aan het projectenscherm, is dat je nu heel snel kunt zien wat voor productie er geschreven is op een project. Wanneer je nu een rechter klik op een bepaald project geeft, kun je kiezen voor 'productie'

prodcutie.png

Vervolgens ga je dan over naar het productiescherm, waarbij de filters al zodanig ingesteld staan dat je uitsluitend de productie krijgt te zien van het betreffende project.

prodcutie_2.png

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy