Release 16 december 2022

In deze release zijn de volgende functionaliteiten nieuw toegevoegd: Voorkomen dat er gepland kan worden op een budgetregel, Inloggen via Active Directory op mobiele website, Voorkomen dat medewerkers kunnen inloggen via 'naam en wachtwoord'.

Voorkomen dat er gepland kan worden op een budgetregel

Voorheen zag je alle budgetregels terug bij de projectplanning. Hier staan dan ook budgetregels tussen waarop je niks wilt plannen, bijvoorbeeld als het gaat om een budgetregel die je voor onkosten/verschotten hebt gemaakt:

mceclip0.png

Vanaf deze versie kun je per budgetregel aangeven of je er wel of niet op wilt kunnen plannen:

mceclip1.png

Budgetregels waarbij 'Planning toestaan' op 'Nee' staat, worden niet getoond bij de planning:

mceclip2.png

Inloggen via Active Directory op mobiele website

Het is nu ook mogelijk om via de Azure Activey Directory in te loggen op de mobiele website (https://qicsmilestonesbeta.qics.nl/mobile) 

mceclip3.png

Voorkomen dat medewerkers kunnen inloggen via 'naam en wachtwoord'.

Wanneer de Active Directory Login is geactiveerd, is het nog steeds mogelijk om daarnaast in te loggen door je gebruikersnaam en je wachtwoord in te  geven. We hebben daar nu een instelling voor gemaakt, waardoor het mogelijk is om af te dwingen dat er alleen maar via de Active Directory kan worden ingelogd.

mceclip5.png

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy