Release 25 augustus 2023

In deze release zijn de volgende functionaliteiten nieuw toegevoegd: Alle filters in alle schermen zijn gebruikersvriendelijker gemaakt en de kolom projectstatus is toegevoegd aan het scherm projecten. Tot slot zijn de kolommen zijn logischer opgezet.

Alle filters in alle schermen gebruikersvriendelijker

We maken onderscheid tussen 5 soorten filtermogelijkheden:

  1. Uit een lijst van waarden kiezen
  2. Stamgegeven (bijv. debiteur) kiezen
  3. Toggle (Ja/Nee) kiezen
  4. Tekstveld invullen
  5. Datumveld invullen

Voor filters van het type 1, 2 en 3 werkt het nu zo dat als je een keuze hebt gemaakt, QicsMilestones meteen de keuze vastlegt en gaat zoeken. Je hoeft dus niet eerst op Toepassen te klikken.

Voor filters van het type 4 en 5 geldt dat als je een waarde invult, dat je op ENTER kunt klikken om de zoekopdracht te bevestigen. Ook dan gaat QicsMilestones meteen zoeken. Je hoeft hier dus ook niet meer op Toepassen te klikken. (Als je ENTER niet gebruikt, dan klik je wel op toepassen.)

Kolom projectstatus toegevoegd

In het scherm Projecten is een nieuwe kolom toegevoegd Projectstatus. De omschrijvingen van de projectstatussen kun je zelf bepalen. Een toepassing is bijvoorbeeld: Opgestart | Lopend | Afgerond. Op de projectstatus kun je rapporteren. Je kunt de kolom toevoegen door op het veld via het radaricoon toe te voegen.

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy