Release 4 juni 2021

In deze release zijn de volgende functionaliteiten nieuw toegevoegd: Projectplanning: extra filtermogelijkheden, Planning: beter tonen van 0-waardes, Termijnbedragen: Extra variabele voor het genereren van omschrijvingen, Automatisch sluiten van budgetregels, Verbergen van menu-opties, Extra kolom bij facturatie-voortgang.

Deze release notes zijn ook op video te bekijken: https://youtu.be/cOs5fK7Kees

1. Projectplanning: extra filtermogelijkheden

Op het scherm 'projectplanning' hebben we de mogelijkheid toegevoegd om te kunnen filteren op kolommen die je niet hebt geselecteerd op je scherm. Dat is handig want dan hou je meer ruimte over voor de planning en kun je het scherm toch filteren.

kolom_filter.png

2. Planning: beter tonen van 0-waardes

Als je een project gaat plannen, dan zijn er sommige cellen leeg omdat er gewoon niks in gepland is. Het is handig om een beter onderscheid te zien tussen cellen waarin wel iets gepland is en waarin niks gepland is. Om dat mogelijk te maken, kun je nu zelf instellen hoeveel je wilt zien van cellen waarin niks is gepland. Dat maakt het scherm vaak overzichtelijker.

mceclip1.png

mceclip2.png

3. Termijnbedragen: Extra variabele voor het genereren van omschrijvingen

Bij het aanmaken van termijnbedragen, kun je nu in de regel een variabele gebruiken die het aantal gaat invullen. Daarmee kun je bijvoorbeeld als je tien termijnbedragen gaat genereren, in de eerste regel zetten: termijnbedrag één, bij de volgende: termijnbedrag twee en bij de derde bijvoorbeeld: termijnbedrag drie. Dit maakt het genereren van omschrijvingen nog een stuk makkelijker.

mceclip3.png

mceclip4.png

4. Automatisch sluiten van budgetregels

Tot nu toe kon je alleen handmatig budget regels sluiten, om te voorkomen dat er nog op die budgetregel uren worden geschreven. Daar hebben we nu ook een applicatie instelling voor. Als je die aanzet, kunnen automatisch budgetregels worden gesloten op het moment dat de einddatum van die budgetregel is bereikt.

mceclip5.png

5. Verbergen van menu-opties

Aan de linkerkant van het scherm tonen we alle menu-items. Voorheen toonden we voor iedereen dezelfde menu-items, onafhankelijk of je er wel of geen rechten voor had. Nu tonen we alleen de menu-items waar je rechten voor hebt.

mceclip6.png

6. Extra kolom bij facturatie-voortgang 

Bij het scherm 'facturatie voortgang', hebben we een extra kolom toegevoegd, namelijk de relatiecategorie. Hierdoor kun je ook dit veld gebruiken om te filteren of op te sorteren.

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy