Release 7 april 2023

In deze release zijn de volgende functionaliteiten nieuw toegevoegd: URL (hyperlink) toevoegen aan klant- of projectkaart, Permissie t.b.v. de projectmanager toegevoegd, Budgetten sluiten in bulk vanuit projecten, Google authenticatie op de mobiele website.

Mogelijkheid om URL (hyperlink) toe te voegen aan klant- of projectkaart middels vrije velden

Bij Systeem biedt QicsMilestones de optie om vrije velden aan te maken. Dit doe je door eerst een Extra eigenschap groep aan te maken (nieuw tabblad) en dan een Extra eigenschap te definieren. Aan deze Extra eigenschap is nu een nieuw type toegevoegd. Namelijk de URL of hyperlink.

Gebruik dit om bijvoorbeeld een link te maken naar de website van de klant of de digitale locatie van het dossier.

Voorbeeld Extra eigenschap groep:

Voorbeeld Extra eigenschap bij een Relatie.

1. De naam van het nieuwe veld, zoals je dat ziet op het nieuwe tabblad.

2. Extra info als je met de muis op het i-icoontje gaat staan.

3. Type = Hyperlink

4. Zet verplicht op NEE, anders moet je op iedere klantkaart een URL verplicht invullen. *

5. In dit voorbeeld Relatie bedrijf.

6. De eerder aangemaakte Extra eigenschap groep.

* Let op: bij Standaardwaarde kun je middels de knop Wijzigen een basiswaarde invullen. Dan zou je eventueel de verplichting wel op JA kunnen zetten. 

Permissie t.b.v. de projectmanager

Naast de bestaande permissie Bewerken projecten, biedt QicsMilestones nu ook de permissie Bewerk en projecten waar de gebruiker project manager is. Voeg je deze permissie toe aan een rol, dan kun je alleen projecten bewerken waar je project manager van bent. Heb je de permissie Bewerken projecten al, dan heeft het geen toegevoegde waarde want dan kun je al alle projecten bewerken.

Onder het bewerken van projecten verstaan we alle projectvelden en die van de facturatie-afspraken mogen bewerken, inclusief het aanpassen van de custom teams.

Budgetten sluiten in bulk

Je hoeft nu niet meer de budgetregel te openen om de status op Gesloten te zetten. Deze functie is toegevoegd aan het menu onder de rechtermuisknop. Je kunt meerdere regels tegelijkertijd op Gesloten zetten:

Google authenticatie op de mobiele website

Zoals in de vorige release notes (Release notes 10 maart 2023) gemeld, is authenticatie via het Google domein mogelijk. Deze optie is nu ook beschikbaar voor de mobiele website van QicsMilestones:

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy