Release 9 februari 2024

In deze release zijn de volgende functionaliteiten nieuw toegevoegd: Mutatieredenen kunnen inactief worden gemaakt en er het is mogelijk te groeperen in facturen op projectcode.

Mutatieredenen kunnen inactief worden gemaakt

Worden factuurregels in de factuurvoorstellen aangepast, dan kan (of moet vaak verplicht), een mutatiereden worden opgegeven. Deze mutatieredenen worden beheerd en uitgebreid via het menu Organisatie/Meer.../Mutatieredenen factuur. Tot voor kort was het niet mogelijk om een mutatiereden inactief te maken, maar daar hebben we verandering in aangebracht:

Mutatieredenen die niet meer in gebruik zijn, kunnen inactief worden gemaakt. Dit maakt het werken met de mutatieredenen in de factuurvoorstellen een stuk overzichtelijker en voorkomt vergissingen.

Groepering in facturen op projectcode

In een geopend factuurvoorstel kunnen factuurregels worden gegroepeerd op project:

Omdat in een factuurvoorstel projecten voor kunnen komen met dezelfde projectnaam, is de groepering aangepast van projectnaam naar projectcode. Alle projecten worden hierdoor apart gegroepeerd, waardoor altijd het juiste inzicht per project wordt geboden.

API

Facturatie-afspraken kunnen worden aangemaakt, geüpdatet en verwijderd via de Web API.

Velden die in de database beschikbaar zijn, maar misten in het OverviewInvoiceLine endpoint zijn toegevoegd aan de API.

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy