De online support is erg goed

ref-berkenrode-slider

Ik ben mede eigenaar, bestuurder en tekenend accountant van ons kantoor en doe dat samen met Jacqueline, die ook mede-eigenaar, bestuurder en tekenend accountant is. Wij zijn volledig gespecialiseerd in controles en audits.

Uitbreiding op Exact

We bestaan op dit moment 2,5 jaar. Mijn partner en ik komen van hetzelfde kantoor, waar we beiden jarenlang hebben gewerkt. We wilden graag ondernemen, om die reden zijn wij Berkenrode Audit gestart. In die periode waren wij op Exact Live en Qics won toen een prijs. Op dat moment waren we al met Exact in de weer, maar daarmee bleek niet alles te kunnen wat wij wilden. Daarom hebben we besloten om gebruik te gaan maken van QicsMilestones. En dat bevalt tot nu toe prima.

Goede online support

De online support is erg goed. Af en toe hebben wij wel de behoefte om eens iemand te spreken zodat je iets niet zelf hoeft uit te zoeken, want dat is niet altijd direct mogelijk. We hadden bijvoorbeeld een keer wat problemen waardoor we niet direct konden factureren. Op dat moment hadden we het veel te druk met onze eigen werkzaamheden en uitzoekwerk vanwege compliance-onderwerpen. Daarbij kwam nog eens extra werk door toedoen van de Corona-maatregelen en dan is er simpelweg onvoldoende tijd om uit te zoeken hoe de software precies werkt.

Gebruikersvriendelijk

De software werkt overigens prettig en het is gebruikersvriendelijk. Het is fijn dat je veel data kunt exporteren. Soms vraag ik me nog wel af hoe ik iets makkelijk kan doen, bijvoorbeeld een bepaald urenoverzicht maken. Misschien is het verstandig om binnenkort een dagje training in te plannen.

Wat ik verder goed vind aan QicsMilestones, is dat er ook klantendagen worden georganiseerd. Dat is leuk en je krijgt een heel aardig beeld over de mogelijkheden van de software.

Zeker voldoende

Ik zou nu een cijfer kunnen geven, en dat is zeker voldoende, maar ik vermoed dat wij een veel hoger cijfer zullen geven als we beter weten hoe we het beste uit de software kunnen halen. Daar gaan we dan ook aan werken.

Dhr. Dennie Wellerdieck – Berkenrode Audit

Over Berkenrode Audit

Berkenrode Audit B.V. is een accountantskantoor dat gespecialiseerd is in controles/audits van jaarrekeningen. Hoewel het kantoor is gevestigd in Heemstede, worden werkzaamheden zoveel mogelijk bij de klant uitgevoerd. Het kantoor benut ten volle de voordelen van een klein en flexibel kantoor. Er gelden korte lijnen en er wordt snel geschakeld. Daarbij is het team energiek, doortastend, dynamisch en bekwaam. Meer informatie op www.berkenrodeaudit.nl

  • 30-03-2021

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy