Alexandré Finance naar de cloud met QicsMilestones

alexandre-finance-review-slider-1

Alexandré Finance is een administratiekantoor dat zich richt op de gezondheidszorg en heeft zijn focus gelegd op digitalisering. Mark Paalman is teamleider en fiscaal adviseur bij Alexandré Finance. Wij spraken met Mark over zijn ervaringen met QicsMilestones, software voor urenregistratie, projectbewaking en facturatie.

Alexandré Finance maakte gebruik van een eigen pakket om uren te schrijven en facturen te versturen, maar dat pakket raakte helaas verouderd. Doordat er niet meer werd doorontwikkeld, kreeg het pakket steeds meer kuren. Om deze reden gingen zij op zoek naar nieuwe software voor urenregistratie en facturatie. “Wij zochten een betrouwbare vervanger voor ons oude systeem.” zegt Paalman. “Betrouwbaarheid en stabiliteit waren de belangrijkste redenen om met Qics in zee te gaan.”

“Betrouwbaarheid en stabiliteit waren de belangrijkste
redenen om met Qics in zee te gaan.”


De stap naar de cloud

Met de overstap naar QicsMilestones is ook de stap naar de cloud gemaakt. Paalman geeft aan dat de overstap naar de cloud is gemaakt omdat het prijstechnisch een stuk aantrekkelijker is. “Als je namelijk niet naar de cloud gaat, moet er een behoorlijke investering gedaan worden in bijvoorbeeld hardware en zit je simpelweg aan een ander prijsmodel vast.” aldus Paalman. “Het prijsmodel van QicsMilestones is erg aantrekkelijk, ook voor een wat kleinere organisatie.”

“Het prijsmodel van QicsMilestones is erg aantrekkelijk,
ook voor een wat kleinere organisatie.”


Het voordeel van de cloud

“Het grote voordeel van de cloud is dat het betrouwbaarder is, omdat je bij een grotere partij winkelt (de data van QicsMilestones wordt opgeslagen op de Microsoft Azure omgeving), die de opslag van data en veiligheid goed voor elkaar heeft.” legt Paalman uit. De mogelijkheid om in te kunnen loggen waar en wanneer je maar wilt, is ook een voordeel.

De voordelen van QicsMilestones

Met name met het versturen van facturen is Alexandré Finance er flink op vooruit gegaan. Voorheen waren zij 1,5 tot 2 dagen per maand bezig met factureren, maar nu zijn ze in één ochtend klaar. “Ik zou QicsMilestones zeker aanbevelen aan andere kantoren. De nieuwste versie van QicsMilestones werkt in iedere browser. Er wordt bovendien dagelijks aan de verdere ontwikkeling van deze versie gewerkt, om een ultieme gebruikerservaring te kunnen bieden.”

Heeft u interesse in QicsMilestones? Vraag dan een gratis proefaccount aan en probeer QicsMilestones zolang u wilt.

  • 06-09-2017

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy