50% sneller factureren dankzij QicsMilestones

ETL Nederland biedt een brede dienstverlening op het gebied van accountancy, controle, fiscaal advies, juridisch advies, salarisverwerking, fusies & overnames en management consultancy. Wij spraken met Pieter den Ouden over zijn ervaring met QicsMilestones. Pieter is bij ETL verantwoordelijk voor de automatisering en betrokken bij de implementatie van nieuwe softwareproducten.

Het idee van ETL is ‘groeien door te delen’. De verschillende kantoren van ETL werken tegenwoordig organisatiebreed met het best-of-breed scenario. In plaats van dat ieder kantoor zijn/haar eigen software gebruikt, wordt er een selectie gemaakt van de beste branche-pakketten, waar vervolgens alle kantoren mee werken. De gewenste criteria hiervoor zijn eenvoud, een communicatiemogelijkheid met andere pakketten en de mogelijkheid tot het delen van klanten.

“QicsMilestones heeft ons 50% tijdsbesparing opgeleverd”


De eerste keuzes vielen op de softwarepakketten Twinfield, AuditCase en QicsMilestones. Deze pakketten bieden standaard een koppeling met elkaar. Het kantoor in Baarn ging als eerste ETL-kantoor over op QicsMilestones en fungeerde als pilotkantoor. Pieter is erg tevreden: “Ten opzichte van de oude situatie waarin elk kantoor zijn/haar eigen software gebruikte, werkt 95% nu beter en slimmer dankzij QicsMilestones.”

Het aanmaken van facturen en de inrichting van het facturatieproces verloopt nu veel beter en heeft ETL maar liefst 50% tijdswinst opgeleverd. Pieter licht toe: “De eerste facturatieronde kostte evenveel tijd als het factureren in Alure, maar de tweede facturatieronde heeft ons een tijdsbesparing van 50% opgeleverd. We weten dat dit alleen nog maar meer zal worden, aangezien we nog niet alle opties hebben gebruikt.”
Volgens Pieter werkt het daarnaast veel overzichtelijker: “QicsMilestones is een no-nonsense pakket. Over de inrichting moet je goed nadenken, dat kost vaak het meeste tijd, maar dat is met elke software. Onze medewerkers konden zonder uitleg direct met QicsMilestones aan de slag.”

Heeft u interesse in QicsMilestones? Vraag dan een gratis proefaccount aan en probeer QicsMilestones zolang u wilt.

  • 12-03-2018

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy