QicsMilestones heeft ons veel tijdswinst opgeleverd

ref-tijmen-kroes-slider

Ik ben sinds 2013 belastingadviseur voor Tijmen Kroes en hou me bezig met het hele traject van administratie, jaarrekeningen, aangiften, advisering en begeleiding. Ons kantoor bedient zowel bedrijven als particulieren. Ook houd ik me, samen met een andere collega bezig met de facturatie voor ons kantoor. Vanuit die rol ken ik QicsMilestones goed.

We werken nu zo’n acht jaar met de software van Qics. Daarvoor gebruikten we Exact voor Windows in combinatie met Excel om de facturatie voor elkaar te krijgen. Wat later werkten we ook nog met maatwerk software, maar dit werkte niet naar tevredenheid. Onze Exact-leverancier adviseerde ons eens te kijken naar QicsTime en dat hebben we destijds in gebruik genomen. Inmiddels is deze versie vervangen door QicsMilestones.

We gebruiken het pakket voor de urenregistratie voor onze cliënten en voor de facturatie. Wanneer we bezig zijn met een jaarrekening, een aangifte of vennootschapsbelasting, dan wordt dit keurig genoteerd. Vervolgens is het uur maal tarief en kunnen er facturen van worden gemaakt.

Onlangs hadden wij een vraag over de koppeling met Exact, hier gaat Qics dan direct voor ons achteraan.

Wat ook prettig is aan het werken met QicsMilestones is dat het ons veel tijdswinst heeft opgeleverd. Vroeger waren we gerust 1,5 week bezig met de maandelijkse facturatie. Nu doen we dat in regel in grofweg 2 dagen. Er blijft aan ‘uren-facturen’, met een specificatie, altijd wat handwerk. Daar gaan we niet aan ontkomen. Dit jaar zijn we wel gestart om te gaan werken met voorschotten. Wanneer we deze namelijk zonder specificatie kunnen versturen, kunnen we nóg meer tijdswinst boeken.

Marcel Rozendal – Tijmen Kroes – Apeldoorn

Over Tijmen Kroes

Tijmen Kroes zijn de leven-wonen-ondernemen adviseurs van Apeldoorn. Zij zijn er voor iedereen die z’n zaken goed voor elkaar wil hebben. Voor particulieren en bedrijven. Hoe? Met ruim 30 specialisten en bijna 45 jaar ervaring halen ze alles voor hun klanten uit de kast en zorgen zo dat zaken echt goed geregeld zijn.

  • 01-09-2020

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy