We scherpen ons proces met QicsMilestones steeds verder aan

ref-vhm-abc-slider

“Ik gebruik QicsMilestones om uren te controleren, om termijnen (vaste prijsafspraken) en facturen te controleren en om te factureren. We gebruiken het pakket al een hele tijd. In 2015 stapten we over van AccountView naar QicsMilestones. Ik werk hier al 12 jaar, dus deze switch, evenals de doorontwikkeling van QicsMilestones, heb ik helemaal meegemaakt. In 2015 was er nog de Silverlight-versie van QicsMilestones. De tegenwoordige HTML-versie is op sommige punten nóg makkelijker. Bijvoorbeeld dat je alle regels kunt selecteren in een factuurvoorstel en dat je eenvoudig de factuurteksten aan kunt passen.

Soms is het wel even zoeken: wat is nu de makkelijkste manier om iets voor elkaar te krijgen? Als ik ergens tegenaan loop, schiet ik een melding in en probeer ik dat bij consultant Thessa Bouber neer te leggen. Thessa kent onze organisatie inmiddels heel goed en is hier ook op kantoor geweest, dus dat schakelt heel snel. Thessa heeft het wel erg druk, dus het kan zijn dat iemand anders uit haar team je dan helpt. Zo heb ik laatst contact gehad met een andere consultant Rachel en na een korte kennismaking kon ook zij ons goed helpen.

Wat goed is aan het werken met QicsMilestones, is dat wij ons proces ook gaandeweg aanscherpen. Met onze declaranten kijken we naar wat het handigst werkt en vervolgens bepalen we hoe dat in de software opgelost of ingesteld kan worden.”
- Bianca van Miltenburg - VHM | ABC.

Over VHM | ABC

De afkorting VHM staat voor Van Huffelen & Meenink, de naam die het kantoor sinds 1985 lange tijd heeft gedragen. ABC staat voor onze belangrijkste vormen van dienstverlening: Accountancy, Belastingadvies en Consultancy.

vhm | abc heeft drie regionaal georiënteerde vestigingen in Epe, Veenendaal en Genemuiden, met ruim vijfenveertig medewerkers en vijf partners.

  • 07-07-2020

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy