Zweers-Wijbenga start 2016 met QicsMilestones

banner-zweers-wijbengajpg

Zweers-Wijbenga is het nieuwe jaar begonnen met een frisse start. Het landelijk opererende administratie – en belastingadvieskantoor in Utrecht heeft na ruim tien jaar vaarwel gezegd aan QicsTime en is overgestapt op QicsMilestones. De beslissing viel vorig jaar al toen de overstap werd gemaakt van Exact Globe naar Exact Online. Dat was voor Zweers-Wijbenga reden om ook voor de urenregistratie en facturatie te zoeken naar een cloudoplossing. QicsMilestones bleek volgens directeur en eigenaar Rob Wijbenga een logische keuze: “Wij zijn altijd tevreden geweest over Qics en kennen de software goed. We hebben eigenlijk nooit naar een andere oplossing gekeken.”

Kantoorpand Zweers-WijbengaOok het feit dat QicsMilestones soepel koppelt met het online boekhoudpakket van Exact was voor Wijbenga een groot pluspunt. “Wij doen alles met Exact. Een goede koppeling was voor ons dus heel erg belangrijk. Als we nu een factuur in QicsMilestones aanmaken dan komt deze automatisch in Exact Online terecht, en dat scheelt ons veel werk. Daarnaast vind ik uren schrijven en goedkeuren in QicsMilestones veel handiger dan in QicsTime”, zegt Wijbenga.

Ook Management Assistent Karen Nanninga, die QicsMilestones dagelijks onder meer gebruikt voor het verwerken van facturen, is positief. Al is het wel even wennen natuurlijk. “Het is heel anders dan QicsTime, de hele lay-out alleen al. Ik moet een en ander nog goed uitzoeken, maar veel dingen gaan nu gemakkelijker. Zo kan ik bijvoorbeeld alle gemaakte overuren heel eenvoudig inzien en bijhouden in mijn startscherm. Dat is in QicsMilestones echt veel beter dan in QicsTime”, aldus Nanninga.

De eerste weken zitten erop. Wijbenga wil nog geen conclusies trekken, maar durft al wel te stellen dat het voorlopig wel goed zit met hun zakelijke software. Wijbenga: “We hebben alles wat we nodig hebben, Exact Online voor onze core business en QicsMilestones voor onze uren en facturen. Perfect dus.”

  • 28-02-2017

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy