Geautomatiseerde facturering? Dit is wat je ermee wint

Technologische ontwikkelingen gaan maar door en de concurrentie is heviger dan ooit. Wil je voorop blijven lopen, dan moet je wel innoveren, ook als accountant ontkom je daar niet aan. Een relatief eenvoudige stap om te zetten in dit innovatieproces is geautomatiseerde facturering. In dit blog gaat Eddy Plasier, directeur bij Qics, dieper in op wat de voordelen daarvan zijn.

Efficiëntie de sleutel tot succes

Efficiëntie is de sleutel tot succes in de moderne zakenwereld. Dat geldt natuurlijk ook voor accountantskantoren. Het handmatig opstellen van facturen is zó 2023. Het kost niet alleen veel tijd, maar het vergroot ook het risico op fouten. Door je facturering te automatiseren ben je van dat gedoe af. Om te beginnen ben je minder tijd kwijt aan de facturering. Zo vertelt Aubert Geus, accountant en administratieconsulent bij Simonse en Geus Accountants & Adviseurs in een eerder blog hoe hun team de tijdsbesteding voor facturering gehalveerd heeft. Op die manier bespaar je kosten en kun je je concentreren op wat echt belangrijk is: je cliënten ondersteunen en adviseren.

Verbeterde klantrelaties

Als jij je tijd kunt investeren in je klanten in plaats van je facturatieproces, zorgt dat voor tevreden klanten. En we weten allemaal: een blije klant is een loyale klant. Bovendien zorgt geautomatiseerde facturering ervoor dat facturen foutloos, op tijd en volgens de afgesproken voorwaarden worden verstuurd, wat de tevredenheid van je klanten nog verder verhoogt.

Betere cashflow

Laten we ook niet vergeten dat een gezonde cashflow van groot belang is voor elke organisatie. Als je sneller factureert, krijg je ook sneller betaald. Dit helpt je bedrijf om financieel gezond te blijven en kansen voor groei te benutten.

Meer weten?

Ben je klaar om de volgende stap te zetten naar een efficiëntere en succesvollere toekomst? Overweeg dan om geautomatiseerde facturering te integreren in jouw organisatie. Het is de sleutel tot het leveren van hoogwaardige service en het bereiken van duurzaam succes in de steeds veranderende wereld van accountancy. Wil je eens verder praten? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag op weg.

Tags: Facturatie Accountancy Innovatie Algemeen

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy