Webinar: Maak kennis met urenregistratie, facturatie en planning

Onlangs hielden wij een live webinar waarin we lieten zien hoe andere accountants- of administratiekantoren op een efficiënte wijze omgaan met het opzetten en bewaken van de planning, de urenregistratie en het factureren van werkzaamheden en abonnementen.

Maak kennis met eenvoud

Als accountant heeft u verschillende manieren waarop u de werkzaamheden in rekening brengt, bijvoorbeeld op regiebasis, op basis van voorschotten of op basis van abonnementsbedragen. En u wilt natuurlijk een factuur versturen die van A tot Z klopt, het liefst zo snel mogelijk aan het begin van de maand. Dit kan, zelfs met ‘een druk op de knop’. Het is hiervoor wel nodig dat u het belangrijkste proces hiervoor, het tijdschrijven, op een slimme manier inricht.

Leer het geheim van andere kantoren

Deze slimme maar bovenal succesvolle werkwijze wordt reeds door tientallen kantoren gebruikt. Ron de Langen legt uit wat deze werkwijze inhoudt en hij laat zien hoe onze software deze manier van werken mogelijk maakt.

Kijken wanneer u wenst

Wij hebben het webinar voor u op Youtube gezet, zodat u dit nu direct, of op een later tijdstip kunt bekijken. Aanmelden of inschrijven is niet nodig.

Het webinar vindt u op onze webinar pagina.

Tags: Algemeen ICT & Consultancy Accountancy

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy