hours-expenses

Het kan met QicsMilestones

Ingevoerde uren moeten gecontroleerd en goedgekeurd worden, zodat de juiste uren op de juiste factuur komen. Met QicsMilestones kunnen de uren zowel per klant als per week goedgekeurd worden.

Altijd grip op de volledigheid en juistheid van de uren. Urenregistratie tijdrovend en foutgevoelig? Niet met QicsMilestones!

Demonstreer aan mij

Uren goedkeuren, zo ziet het er uit.

Urenregistratie makkelijk gemaakt

Goede controle van uren is snel factureren

Het controleren van uren kan op twee manieren. Bij de eerste controleer je in een overzichtelijk scherm hoeveel uren er zijn genoteerd. Je kunt direct corrigeren indien nodig. De tweede controle die kan uitgevoerd kan worden is op projectniveau. Ook dit is een overzichtelijk scherm waar je kunt zien of het klopt hoeveel tijd je aan welke onderdelen hebt besteed.

Dit kost de medewerkers 'no time', het levert je uiteindelijk meer grip en overzicht én je kunt beter en sneller tijd en kosten factureren.

Probeer gratis

Urenregistratie software proberen

U kunt ons pakket voor online urenregistratie, online planning en online facturatie proberen. We adviseren hierbij om eerst een demonstratie aan te vragen waarbij wordt uitgelegd hoe QicsMilestones kunt gebruiken. Wij laten onder andere zien hoe u vanaf een planning uren kunt (laten) registreren en hoe gemakkelijk dit met 'een druk op de knop' vervolgens kunt factureren.

Ook demonstreren we hoe u facturen altijd handmatig kunt aanpassen. Bent u enthousiast geworden van de demonstratie? Dan kunt u onze software kosteloos proberen. U bevindt zich dan in goed gezelschap, veel kantoren en bedrijven gebruiken QicsMilestones namelijk al.

Demonstratie aanvragen

Gratis proberen  De beste oplossing voor het plannen, schrijven en factureren van uren.
Rogier Olde Dubbelink
"Door de gebruiksvriendelijkheid en beschikbare documentatie konden we de implementatie grotendeels zelf doen."

Enkele kantoren & bedrijven die werken met QicsMilestones

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy