hours-expenses

Het kan met QicsMilestones

Met ruim 15 jaar ervaring weten we hoe we het bijhouden van uren snel en eenvoudig moeten maken. Alleen dán wordt het consequent door medewerkers gedaan.

Met QicsMilestones maken we het zo eenvoudig mogelijk. In een overzichtelijk scherm kan iedereen zijn geplande uren controleren en de uitzonderingen en wijzigingen corrigeren. Dit kost de medewerkers 'no time', het levert u uiteindelijk meer grip en overzicht én u kunt beter en sneller tijd en kosten factureren.

Urenegistratie tijdrovend en foutgevoelig? Niet met QicsMilestones!

Demonstreer aan mij

Uren vastleggen en goedkeuren, zo ziet het er uit

Urenregistratie makkelijk gemaakt

Goede controle van uren is snel factureren

U wilt natuurlijk zo snel mogelijk de maand afsluiten en het onderhanden werk factureren. Dit kan alleen maar als iedereen zijn uren en verschotten netjes heeft geschreven.

Met QicsMilestones heeft u de volgende voordelen:

  • Makkelijke controle op ingevoerde uren
  • Overzicht van incomplete weekstaten
  • Overzicht van nog goed te keuren uren
  • Geen verlies van uren

Probeer gratis

Uren controleren in een geïntegreerde oplossing

Wanneer u werkt met onze planningsmodule, is het nog nauwelijks nodig om echt uren te 'schrijven'. De geplande uren hoeven alleen nog bevestigd te worden. Dat werkt als volgt: Wanneer u een nieuw project aanmaakt, geeft u bij het inplannen van de werkzaamheden aan wie welke werkzaamheden uitvoert. Na het inplannen van de werkzaamheden staan de uren van de medewerker in zijn/haar weekstaat.

Als de werkzaamheden zijn uitgevoerd kan een medewerker de urenregistratie bijwerken door geplande uren te bevestigen. Dit is dan slechts een ‘druk op de knop’.

Met de planningsmodule zijn planning, urenregistratie en facturatie geïntegreerd. Dit houdt onder andere in dat facturen zeer vlot te maken en te versturen zijn. Er is geen of nauwelijks uitzoekwerk en de foutgevoeligheid is laag. Hier kan een enorme tijdswinst worden gerealiseerd. En wanneer u om welke reden dan ook toch de factuur handmatig wilt aanpassen, dan kan dat natuurlijk altijd.

Urenregistratie software proberen

U kunt ons pakket voor online urenregistratie, online planning en online facturatie proberen. We adviseren hierbij om eerst een demonstratie aan te vragen waarbij wordt uitgelegd hoe QicsMilestones kunt gebruiken. Wij laten onder andere zien hoe u vanaf een planning uren kunt (laten) registreren en hoe gemakkelijk dit met 'een druk op de knop' vervolgens kunt factureren. Ook demonstreren we hoe u facturen altijd handmatig kunt aanpassen. Bent u enthousiast geworden van de demonstratie? Dan kunt u onze software kosteloos proberen. U bevindt zich dan in goed gezelschap, veel kantoren en bedrijven gebruiken QicsMilestones namelijk al.

Demonstratie aanvragen

Gratis proberen  De beste oplossing voor het plannen, schrijven en factureren van uren.
Marco Albers
“Ik reserveer nu nog maar één uur voor de facturatie, terwijl ik daar vroeger 4 tot 6 uur voor nodig had. Dat is directe winst.”

Enkele kantoren & bedrijven die werken met QicsMilestones

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy