Planning en voortgangsbewaking

Planning

Ook bij een accountantskantoor is de planning van groot belang. De klantwerkzaamheden moeten worden ingepland en bewaakt. Denkt u bijvoorbeeld aan de periodieke begeleiding in de samenstelpraktijk, het verzorgen van de BTW-aangiftes, het samenstellen van de jaarrekening en het inplannen van de interim- en eindejaarscontroles. QicsMilestones biedt u de mogelijkheid om taken aan medewerkers te koppelen en deze in te plannen. U heeft overzicht op de planning en ziet in één oogopslag wie het druk heeft en bij wie er nog ruimte is, maar ook wat de bezettingsgraad is en hoeveel capaciteit er totaal nog beschikbaar is.

Voortgangsbewaking

Bij grotere adviesopdrachten gaan we nog een stap verder: u kunt deze opdrachten in fases splitsen en per onderdeel het budget, de deadlines en eventuele afhankelijkheden vastleggen. Voor het bewaken van de opdracht heeft u met QicsMilestones een projectmanagement tool in handen waarmee de planning, het budget, de geschreven tijd en de werkvoorraad inzichtelijk zijn. U ziet snel of u in de pas loopt of dat deadlines of budgetten in gevaar komen en u dus moet ingrijpen.

Features die u in QicsMilestones vindt:

  • U legt de verschillende fases van een opdracht vast in een zogenaamde ‘work breakdown structure’. Hierdoor kunt u op taakniveau budgetteren en plannen.
  • Geboekte uren worden afgezet tegen het budget en de planning.
  • Niet alleen inzicht in wat er is besteed, maar ook in wat er nog besteed moet worden.
  • Deadlines- en budgetoverschrijdingen zijn direct zichtbaar.
  • Inzicht in bezetting, onder- en overcapaciteit.
  • Gedetailleerde rapportages.

Met QicsMilestones als projectmanagement tool en/of planningstool kunt u zowel uw medewerkers als uw klanten, tijdig informeren over de laatste stand van zaken en direct actie ondernemen.

Plannen in QicsMilestones gratis uitproberen.

Probeer  De beste oplossing voor het plannen, schrijven en factureren van uren

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Wilt u weten waarom wij de beste oplossing voor uw kantoor of bedrijf zijn op gebied van uren & facturatie? Schrijf u nu in:

Bezoekers vonden ons via