sync

Synchroniseer automatisch facturen, klanten en andere stamgegevens

QicsMilestones is hét pakket voor urenregistratie en facturatie. Accountants- en administratiekantoren gebruiken in de regel pakketten als Twinfield of Exact Online voor de finaciële administratie. Daarnaast worden AuditCase en Mijn Kantoor vaak als CRM-systeem ingezet. QicsMilestones koppelt aan alle veelgebruikte pakketten die in uw branche worden gebruikt. Verkoopboekingen worden direct aangemaakt in uw financiële administratie en stamgegevens zoals debiteuren hoeft u maar op één plek te onderhouden. Dit scheelt tijd en vermindert de kans op fouten.

Demonstreer aan mij

Standaard koppelingen

QicsMilestones kan o.a. gekoppeld worden aan de volgende systemen:

Alle koppelingen zijn gecertificeerd door de betreffende softwareleveranciers. Hiermee garanderen we een betrouwbare en veilige gegevensuitwisseling.

Bekijk alle koppelingen

Maatwerk koppelingen

Wanneer u met andere dan de hierboven genoemde software wilt koppelen, kunt u gebruik maken van de uitgebreide API van QicsMilestones. Een API is een 'laag' waar software-ontwikkelaars tegenaan kunnen programmeren. Hiermee kunnen softwareontwikkelaars tools ontwikkelen waarmee u bijvoorbeeld automatisch weekstaten kunt vullen of projecten kunt aanmaken in QicsMilestones, op basis van gegevens in andere pakketten.

Via onze API kunnen onder andere de volgende objecten worden aangeroepen:
• Geboekte uren
• Projecten
• Facturen (alleen lezen)
• Klanten
• Medewerkers
• Artikelen
• Kostenplaatsen
• Valutacodes
• Btw-codes

Zie dit artikel voor meer informatie over de API van QicsMilestones.

Geïnteresseerd in QicsMilestones?

Probeer gratis

Gratis proberen  De beste oplossing voor het plannen, schrijven en factureren van uren.
Maarten van Duijn
“Dankzij het Power BI dashboard van QicsMilestones hebben wij continu inzicht in de belangrijkste ontwikkelingen van ons kantoor.”

Enkele kantoren & bedrijven die werken met QicsMilestones

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy