calendar

Bewaak capaciteit en deadlines

Met de capaciteitsplanningsmodule heeft u méér inzicht in capaciteit, budget, omzet en planning. U ziet dus direct hoe druk uw team het heeft. En wat fijn is voor iedereen: het registreren van tijd gaat heel snel.  Dit kan omdat in QicsMilestones planning, urenregistratie en factureren naadloos is geïntegreerd.

U kunt uw bedrijf of afdeling beter aansturen als u verschillende taken, voor verschillende medewerkers én klanten inplant. Het bewaken van de capaciteit en deadlines en het voorkomen van problemen is belangrijk. Met de module planning maakt u online een week- of dagplanning en houdt u grip, in minder tijd. Daarnaast kunnen medewerkers heel vlot hun uren registreren.

Demonstreer aan mij

Plannen met QicsMilestones

Planning: professioneel, eenvoudig en gericht op ICT, consultancy en detachering

Wanneer uw bedrijf te maken heeft met beschikbaar stellen van tijd en producten aan klanten, is een goede planning onmisbaar. De planning geeft u de volgende inzichten:

  • Wie werkt aan welke werkzaamheden?
  • Wie heeft nog ruimte?
  • Wie heeft te weinig of geen ruimte?
  • Verwachten we een budgetoverschrijding?

Grip en controle

De planningsmodule heeft een openingsscherm waarin in één oogopslag duidelijk wordt hoeveel uren medewerkers per week werken, hoeveel tijd ze ‘over’ hebben of hoeveel uren ze ‘tekort’ komen. Tijdens het plannen heeft u zicht op zowel het budget als de bestede uren. Op die manier weet u of u door meer uren in te plannen over het budget zal gaan of daaronder blijft. U heeft daarmee de planning onder controle.

Overzichten zijn overigens eenvoudig te filteren naar o.a. project of een trefwoord. Het kiezen van de periode waarvan u het overzicht wilt zien, is even gemakkelijk. Zo kunt u ook voor bijzondere periodes zoals de vakanties, in een handomdraai een overzicht en een vakantieplanning maken.

Handige en efficiënte eigenschappen

Wat kunt u nog meer met de planningsmodule? U kunt bijvoorbeeld

  • Medewerkers 'voorlopig' of 'definitief' inplannen
  • Een dag- en weekplanning maken
  • Werkzaamheden doorschuiven
  • Inzicht krijgen in de omzetwaarde van de geplande opdrachten

Win tijd

U wint tijd doordat u de planning efficiënter maakt. Zo hoeft u bij het inplannen van werkzaamheden geen medewerkers meer te selecteren als u bij het vastleggen van het budget al heeft aangegeven wie de werkzaamheden gaat uitvoeren. U ziet bovendien tijdens het plannen in één oogopslag hoeveel uur iemand beschikbaar is. Daarnaast wint het hele kantoor omdat medewerkers in de meeste gevallen geen uren meer hoeven te registreren: Zij werken hun urenregistratie bij door geplande uren te bevestigen. Een druk op de knop dus.

Probeer gratis

Gratis proberen  De beste oplossing voor het plannen, schrijven en factureren van uren.
Hans Smits
“QicsMilestones is erg handig om projecten en vooral de urenregistratie mee te administreren. Prima oplossing.”

Enkele kantoren & bedrijven die werken met QicsMilestones

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy