invoice

Flexibiliteit voor IT & Consultancy bedrijven

Heeft u klanten waarbij er op verschillende manieren projecten, beheer, support, kosten en abonnementen worden gefactureerd, dan valt er waarschijnlijk veel tijd te winnen bij het factureren. Eenmaal goed ingeregeld kan het namelijk met 'een muisklik'.

Met QicsMilestones kunt u factureren op basis van fixed fees, uren maal tarief, periodieke abonnementen/contracten en voorschotten. Heeft u een project waarbij u een gedeelte als fixed fee in rekening brengt en een gedeelte op basis van nacalculatie factureert? Geen probleem, QicsMilestones kan binnen één project meerdere facturatievormen aan. Wat u ook afspreekt met uw klant, QicsMilestones zorgt ervoor dat de juiste factuuur wordt verstuurd.

Demonstreer aan mij

Facturatie en e-billing in QicsMilestones

Doorontwikkeld voor ICT & Consultancy

QicsMilestones is mede doorontwikkeld met bedrijven uit de ICT- / consultancy-/ detacheringsbranche om 100% aan te sluiten op deze bedrijfsprocessen. Dit heeft ervoor gezorgd dat - zelfs wanneer de afspraken met de klant complex zijn - er met een muisklik kan worden gefactureerd.

De afspraken worden overgenomen op de factuur, inclusief de juiste bedragen. U hoeft de factuur alleen nog maar te controleren. U kunt deze indien nodig uiteraard aanpassen en goedkeuren.

Demonstreer aan mij

Wat u ook afspreekt, wij factureren het

QicsMilestones ondersteunt facturatie van deze prijsafspraken:

 • 'Uurtje factuurtje', waarbij u gebruik kunt maken van support, medewerker-, project-, uursoort-, klanttarieven of een combinatie hiervan
 • Reversed billing voor het matchen van de credit factuur die u van uw klant heeft ontvangen
 • Vaste bedragen, waarbij u inzicht heeft in het uurtarief dat u uiteindelijk realiseert
 • Voorschotfacturen en het eenvoudig verrekenen van deze voorschotten met de bestede uren
 • Abonnementen: wekelijks, maandelijks of periodiek
 • Terugkerende bedragen, zoals contracten. Deze kunnen automatisch periodiek worden geïndexeerd en geprolongeerd


Proeffacturen aanpassen

Met QicsMilestones kunt u uw conceptfacturen op alle mogelijke manieren bewerken. Hierdoor heeft u grip op de factuur zoals die naar uw klant wordt verstuurd. Denk hierbij aan:

 • Het afboeken van aantallen en bedragen
 • Het bijboeken van aantallen en bedragen
 • Het doorschuiven van factuurregels
 • Het overboeken van factuurregels naar een andere factuur, klant of project
 • Het aanpassen van details, zoals de medewerker en de omschrijving
 • Het toevoegen van factuurregels

Mooie factuurlay-outs en e-billing

Verhoog uw klanttevredenheid en speel in op de wensen van uw klant door mooie, heldere facturen te genereren in uw eigen huisstijl. Per klant kunt u aangeven of de factuur op papier of met e-billing (ook UBL) via e-mail moet worden verstuurd. U kunt factureren in verschillende talen en valuta’s. Specifieke factuur lay-outs kunt u koppelen aan klanten of opdrachten. Maakt u gebruik van een urenregistratiesysteem van de klant en ontvangt u een credit factuur (reversed billing), geen probleem. QicsMilestones kan alle voorkomende manieren van omgaan met facturatie aan.

Al deze mogelijkheden zorgen er voor dat u minder vragen krijgt over uw facturen en dat uw facturen sneller worden betaald.

Probeer gratis

Gratis proberen  De beste oplossing voor het plannen, schrijven en factureren van uren.
Michel Lugtmeijer
“De look en feel zijn geheel bij de tijd. Een groot voordeel ten opzichte van wat we hadden.”

Enkele kantoren & bedrijven die werken met QicsMilestones

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy