• afbeelding BI accountancy

    DEZE ACCOUNTANTS FACTUREREN SNEL,
    MODERN ÉN ZORGELOOS MET QICSMILESTONES

    Hét pakket dat door ruim 150 accountantskantoren wordt gebruikt.
    Deze drie kantoren vertellen waarom zij kozen voor QicsMilestones
    UBR Client logo's

Ontdek

Ontdek waarom deze en andere administratie- en accountantskantoren snel, modern en zorgeloos uren schrijven én factureren met QicsMilestones, download meer referenties of vraag een demonstratie aan.

QicsMilestones is dé software in de cloud voor het plannen, schrijven en factureren van uren voor administratie- en accountantskantoren.

Een moderne manier van werken én efficiënt factureren

Dit is één van de redenen geweest van ‘De Financeurs’ om te kiezen voor QicsMilestones. Dit administratie- en belastingadvieskantoor is een kantoor waar de tijd van ‘uurtje- factuurtje’ voorbij is. De registratie van uren en het bewaken van budgetten zijn voor hen nu belangrijke thema’s, net als het monitoren van de prestaties van het hele kantoor door de tijdsbesteding te analyseren.

Exact, Twinfield en AuditCase en anderen

Urenregistratie facturatie accountant Londen Van Holland Bij het werken in Cloud hoort natuurlijk ook een integratie met andere cloud-pakketten zoals Exact, Twinfield en AuditCase. Met QicsMilestones kan dat allemaal. Onze naadloze integratie met AuditCase en de ongekende eenvoud én kracht van informatie uitwisselen, zijn de redenen geweest van ‘Londen & Van Holland’ om te kiezen voor QicsMilestones.

Twinfield Exact Online Yuki AccountView AuditCase Exact Synergy Exact Globe Sugarcrm Api

Visueel érg aantrekkelijk

tijdsplanning accountant actan Een goed overzicht gaat voor veel mensen gepaard met een mooie vormgeving. Daar besteden we in QicsMilestones dan ook veel aandacht aan. Hiernaast is accountantskantoor Actan erg te spreken over de krachtige en mooie rapportages en analyses. Dit kan door de standaard meegeleverde integratie tussen QicsMilestones en Microsoft Power BI.

Moderne manier van werken

Naast de genoemde redenen is ook de ‘moderne’ manier van werken een belangrijke motivatie. Dit is niet alleen werken in de cloud, maar ook het werken op abonnementsbasis. Bij het werken op uurbasis is het van belang alle tijd nauwkeurig te schrijven én te factureren. Bij het werken op abonnementsbasis is het juist belangrijk zo efficiënt mogelijk te werken en taken tijdig af te vinken.

Beide zijn uitstekend te administreren in QicsMilestones.

Korte implementatie

Een andere belangrijke genoemde reden om te kiezen voor QicsMilestones, is het korte implementatietraject van de software. Kort en niet ingewikkeld.

Meer referenties?

Meer referenties van accountants gesorteerd op bedrijfsgrootte? Vraag nu het overzicht ‘Accountants die werken met QicsMilestones’ aan.

Voor uw kantoor?

Wilt u weten wat modern, snel en zorgeloos factureren voor uw kantoor betekent? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Wilt u weten waarom wij de beste oplossing voor uw kantoor of bedrijf zijn op gebied van uren & facturatie? Schrijf u nu in:

Bezoekers vonden ons via