• afbeelding BI accountancy

    DEZE ACCOUNTANTS FACTUREREN SNEL,
    MODERN ÉN ZORGELOOS MET QICSMILESTONES

    Hét pakket dat door ruim 150 accountantskantoren wordt gebruikt.
    Deze drie kantoren vertellen waarom zij kozen voor QicsMilestones
    UBR Client logo's

Deze accountants kozen voor QicsMilestones

Zij vertellen hieronder waarom zij kozen voor onze software in de cloud voor het plannen, schrijven en factureren van uren voor administratie- en accountantskantoren. Wilt u een lijst van kantoren, gesorteerd op bedrijfsgrootte? Vraag dan nu deze lijst aan, of hoor in een half uur hoeveel sneller, moderner en gemakkelijker u uren kunt schrijven en factureren.

"Een moderne manier van werken én efficiënt factureren"

Accountants FinanseursDit zeggen ‘De Finanseurs’, het is voor hen één van de redenen geweest om te kiezen voor QicsMilestones. "Voor ons is de tijd van ‘uurtje- factuurtje’ voorbij. We krijgen snel en duidelijk inzicht in onze werkzaamheden, hoelang we ermee bezig zijn en waar we op moeten letten. We werken nu efficiënter en wij zijn véél minder tijd kwijt aan het factureren." Lees meer >>>

"Visueel érg aantrekkelijk"

Actan AccountantsAldus accountantskantoor Actan. "We zijn erg te spreken over de krachtige en mooie rapportages en analyses". Daar besteden we in QicsMilestones dan ook veel aandacht aan. De integratie tussen QicsMilestones en Microsoft Power BI zorgt er voor dat de rapportages niet alleen de juiste informatie geven, maar er ook nog eens prachtig uitzien. Lees meer >>>

"Koppelt en integreert naadloos"

Londen van Holland Accountant"QicsMilestones integreert naadloos met AuditCase en Exact Online, wat een ongekende eenvoud én kracht oplevert bij het uitwisselen van informatie." Deze robuuste koppelingen zijn voor Londen & Van Holland reden geweest om te kiezen voor QicsMilestones. Lees meer >>>

Moderne manier van werken

Naast de genoemde redenen is ook de ‘moderne’ manier van werken een belangrijke motivatie. Dit is niet alleen werken in de cloud, maar ook het werken op abonnementsbasis of het werken met voorschotten en verrekeningen. Bij het werken op uurbasis is het van belang alle tijd nauwkeurig te schrijven én te factureren. Bij het werken op abonnementsbasis is het juist belangrijk zo efficiënt mogelijk te werken en taken tijdig af te vinken. Beide zijn uitstekend te administreren in QicsMilestones.

Meer referenties?

Meer referenties van administratie- en accountantskanttoren, gesorteerd op bedrijfsgrootte? Vraag nu het overzicht ‘Accountants die werken met QicsMilestones’ aan. U kunt dan direct lezen wat voor hen de belangrijkste redenen zijn geweest om voor QicsMilestones te kiezen.

Voor uw kantoor?

Wilt u in 30 minuten weten hoeveel sneller, moderner en gemakkelijker u kunt factureren? Neem dan contact met ons op. In een telefonisch gesprek vertellen wij u welke winst er voor uw kantoor te boeken valt.

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Wilt u weten waarom wij de beste oplossing voor uw kantoor of bedrijf zijn op gebied van uren & facturatie? Schrijf u nu in:

Bezoekers vonden ons via