Ervaringen van enkele van onze klanten

Alexandré Finance naar de cloud met QicsMilestones

Omdat het vorige pakket verouderde en kuren kreeg ging Alexandré Finance op zoek naar nieuwe software voor urenregistratie en facturatie. “Betrouwbaarheid en stabiliteit waren de belangrijkste redenen om met Qics in zee te gaan.” Met de overstap naar QicsMilestones is ook de stap naar de cloud gemaakt.

Lees meer

‘Wij willen het beste van ieder pakket’

Het stoffig imago dat aan veel accountantskantoren kleeft, gaat niet op voor Kop of Munt. Bij deze financiële dienstverlener, met een hoofdkantoor in hartje Amsterdam, draait het om mensen en innovatie. Met een clientèle die voornamelijk bestaat uit reclamebureaus, websiteontwikkelaars, film- en commercialproductiebedrijven en online communicatiekantoren is dat eigenlijk ook niet gek. Ook intern blijft Kop of Munt, dat zich al ruim 15 jaar richt op de creatieve sector, steeds op zoek naar vernieuwing. Een overstap naar QicsMilestones bijvoorbeeld. “We waren altijd een halve dag kwijt aan factureren, maar dat is verleden tijd”, zegt directeur Kees Leijs.

Lees meer

Zweers-Wijbenga start 2016 met QicsMilestones

Zweers-Wijbenga is het nieuwe jaar begonnen met een frisse start. Het landelijk opererende administratie – en belastingadvieskantoor in Utrecht heeft na ruim tien jaar vaarwel gezegd aan QicsTime en is overgestapt op QicsMilestones. De beslissing viel vorig jaar al toen de overstap werd gemaakt van Exact Globe naar Exact Online. Dat was voor Zweers-Wijbenga reden om ook voor de urenregistratie en facturatie te zoeken naar een cloudoplossing. QicsMilestones bleek volgens directeur en eigenaar Rob Wijbenga een logische keuze: “Wij zijn altijd tevreden geweest over Qics en kennen de software goed. We hebben eigenlijk nooit naar een andere oplossing gekeken.”

Lees meer

Spijker stapt soepel over van QicsTime naar QicsMilestones

Spijker Accountancy & Interim Management is in 1998 is opgericht en verzorgt voornamelijk complete financiële administraties voor het Midden- en Kleinbedrijf. Spijker is in 2015 overgestapt van QicsTime naar QicsMilestones.

Wij spraken Marion Mulkens over de keuze voor de overstap en hun ervaringen met QicsMilestones. Marion is de partner van Rob Spijker, de oprichter van Spijker Accountancy & Interim Management. Marion is vooral actief op het gebied van salaris- en financiële administraties. Daarnaast regelt ze alle interne zaken, zoals het gebruik van QicsMilestones.

Lees meer

Phidra versnelt declaratieproces met QicsMilestones

Phidra accountants & adviseurs is een jonge en dynamische dienstverlener met professionals die in diverse disciplines actief zijn. In september 2014 zijn zij met QicsMilestones aan de slag gegaan. Wij spraken met Bob Jong, één van de eigenaren van Phidra, en Mi-Lou Ruigrok van der Werven-Beugeling, management assistente, over de keuze voor Qics, en hun ervaringen met QicsMilestones.

 

Lees meer

QicsMilestones ook geschikt voor kleine administratiekantoren

Accuracy Financial Services (sinds 2015 Kop of munt) verzorgt sinds 2006 financiële administraties en alles wat daarbij komt kijken. Er werken nu 3 mensen bij Accuracy. Ieder jaar komen er 20 tot 25 klanten bij.

In januari 2014 is Accuracy gestart met QicsMilestones voor het registreren van de gewerkte uren en het factureren van de dienstverlening. Dat QicsMilestones niet alleen geschikt is voor grote accountantskantoren blijkt uit het gesprek dat wij hebben gehad met Marco Albers, oprichter van Accuracy.

Lees meer

Qics in gesprek met FSV accountants en adviseurs

FSV is een full service accountancy- en adviesbureau. Naast accountants heeft FSV ook een groot aantal hoog opgeleide fiscalisten, juristen en P&O adviseurs in dienst. Hierdoor hebben zij voor ondernemers en zeer breed pakket aan diensten beschikbaar op één adres. Directielid Geurt Hogenbirk en controller Bernie de Vaan vertellen waarom FSV nu juist gekozen heeft voor de planning, uren en facturatie-oplossing van Qics.

Lees meer

Koppel Belastingadviseurs; Meer doen met dezelfde medewerkers

“Iedereen hield zijn uren bij in Excel. Aan het einde van de maand werden deze gegevens verzameld en in Exact geboekt om te kunnen factureren. Het ging toen nog om 3 mensen, maar het was ons duidelijk dat dit sneller en efficiënter moest kunnen.” Met Qics is dit gelukt.

Lees meer

Reviews

Bekijk de score die QicsMilestonesklanten QicsMilestones gegeven hebben.

Lees meer